Over mij


Mijn doel is om vrouwen te helpen die vast zitten: met zichzelf, met hun leven, met hun werk. Vrouwen zoals jij. Want ooit zat ik ook in diezelfde positie. Voordat ik mijn eigen bedrijf startte als gecertificeerd coach, had ik een goede baan in de financiële sector.

Ja, het betaalde goed. Maar ik haalde er weinig voldoening uit. Als ik thuiskwam na een lange werkdag, was ik volledig uitgeblust. Mijn werk gaf me geen energie, het kóstte me energie. En niet alleen dat. Ik herkende bepaalde patronen in relaties en vriendschappen. Ik kende en waardeerde mezelf niet genoeg. Dat ging ten koste van mijn geluk.

Het kriebelde, ik wilde iets anders. Iets doen waar ik anderen mee kon helpen én mijn eigen leven leuker mee kon maken.

Een sprong in het diepe
Maar wat vond ik het moeilijk om die stap te maken. Zekerheid opgeven, om mijn echte passie te gaan volgen. Misschien herken je dat wel. Ik begon met het volgen van workshops. Voor het eerst ging ik écht investeren in mezelf: qua tijd, geld en energie.

Ik woonde seminars van Tony Robbins bij, een wereldwijd bekende Amerikaanse life coach met focus op personal development. Ik volgde opleidingen aan verschillende gerenommeerde academies, waaronder een NLP-opleiding (neuro linguïstisch programmeren) bij het welbekende instituut van Richard Branson. NLP is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Eenmaal daar, zag ik al snel dat ik niet de enige was. Er zijn veel vrouwen die zich zo voelen als ik me voelde. Ik besloot: ik ga mijn leven veranderen, en anderen helpen hetzelfde te doen.

Diep van binnen is iedereen op zoek naar innerlijke rust, vrede en verbinding. Dat is niet makkelijk, zeker in dit tijdperk niet. Je ziet overal ideaalbeelden, nep-geluk en mist echte verbinding. Het is helemaal niet vreemd om coaching te gebruiken om het leven te creëren dat je verdient.

Mag ik je helpen jouw geluk te vinden?
Inmiddels heb ik mijn geluk gevonden. En na het succesvol afronden van allerlei opleidingen, mag ik jou daar ook bij helpen. Want dat is mijn missie geworden. Uitpuzzelen hoe jouw leven beter kan, op basis van mijn eigen ervaringen en kennis. Ik werk altijd vanuit liefde. Wanneer ik een prachtige transformatie zie gebeuren, kan je me niet gelukkiger maken.

Opleidingen en certificaten:
• NLP
• Mindfulness
• EMDR
• Familieopstellingen
• Hypnose
• Persoonlijk leiderschap

Vraag voor een vrijblijvend kennismaken.